Referències culinàries | Faro: Entrepá de tonyina, pasta, cervesa
Encara que la fotografia, amb la llum del cel i del Mediterrani, records d'estiu i carreteres que terminen en un far, després de veure Faro he sentit una gran necessitat de ser-hi a espais oberts i sentir l'aire...
El patiment dels protagonistes, amb els seus sentiments de culpa i dol els va calant i creant trampes que els fa dubtar del que és real o deliris en la solitud i decadència del far. L'angoixa de la trama, una pèrdua familiar, desamores de joves i no tan joves, l'aïllament físic i emocional veiem el seu estello de llum en la nostàlgica banda sonora i en la delicada escena dels protagonistes ballant a la cuina...
La part gastronòmica
I parlant de cuina, poques són les escenes gastronòmiques, però apareix una compra en la botiga de queviures del poble, un entrepà de tonyina i plats de pasta, pa per sucar i cervesa compartida en una conversa al cantó del mar...
FITXA TÈCNICA
Pel·lícula (títol original) Faro | Any 2024 | Director Ángeles Hernández | Gèner: thriller psicológico | Duració 1:38 min | Música Víctor Reyes | Distribució Alfa Pictures | Escenario principal Menorca, Espanya
_
[et pot interessar]
- Recepte de entrepà de tonyina, Sándwich de atún
- 15 receptes de pasta, Espaguetis a boloñesa, molt semblant al que apareix a la pel·li!
- Visitar Menorca, La ruta de los 7 faros de Menorca, Descubrir Menorca
Proposta de lectura,
- Faros del Mundo, de Anna Maria Mariotti, per Librería Universitaria
- Al Faro, de Virginia Woolf, per Edhasa
- Breve Atlas de los Faros del Fin del Mundo, de González Macías, per Ediciones Menguantes
@patriciabarbosabcn @bcncookbookclub
No hay comentarios:
Publicar un comentario